• حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، دکتر عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه با حضور در بیمارستان میلاد شهریار با مدیرعامل شرکت متد و ریاست این بیمارستان دیدار کردند.

در این نشست که دکتر رحمت اله حافظی مدیرعامل شرکت، دکتر عطاری معاون درمان، آقای قادری سرپرست اداری و مالی و آقای عظیمیان مشاور و مسئول دفتر حوزه ریاست شرکت متد نیز حضور داشتند، دکتر پازوکی بااشاره به ضرورت بهره ‌گیری بهینه از منابع و نیروی انسانی، اظهار کردند: باید نیازهای کشور با به کارگیری نیروهای متخصص و متعهد رفع شود و در راستای افزایش رفاهیات و فضای مناسب جهت حال مردم علی الخصوص ایثارگران و خانواده معظم آنان، اقدامات عملی را در پیش گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه توجه به نیاز و دغدغه ایثارگران یکی از اولویت های این مرکز است، گفتند: ارائه خدمات روانپزشکی به ایثارگران و جانبازان و خانواده معظم شهدا یکی از نیازهایی است که باید مراکز دولتی و غیردولتی بیشتر به آن توجه کنند تا این خلا رفع گردد.

آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در این نشست جانبازان و ایثارگران را سرمایه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی دانستند و تصریح کردند: نگهداری از جانبازان و ایثارگران و خدمت به این بزرگواران که برای امنیت و آسایش ما از بهترین هستی خود گذشتند کمترین وظیفه و رسالتی مهم بر عهده ما است؛ این عزیزان عزت مندانه زندگی می‌کنند و توقعی از مسئولین ندارد، اما مسئولین باید نسبت به رفع مشکلات این عزیزان اهتمام ویژه داشته باشند.