جشن تولد جانبازان متولدین اسفند بستری در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، جشن تولد جانبازان متولد اسفند بستری در بیمارستان میلاد شهریار همزمان با ایام مبارک شعبان و پیشواز نوروز برگزار گردید.

آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در ابتدای این جشن تصریح کردند: حضور خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران برای نسل جوان، نعمتی است و این نسل باید منش، رفتار و از خودگذشتگی های شما عزیزان را الگوی خود قرار دهند.
    ایشان اظهار داشتند: روایت جانفشانی ها و رشادت های شهدا، جانبازان و آزادگان جنگ تحمیلی برای نسل های بعدی ضرورتی اجتناب ناپذیر است و بی تردید حدیث این وارستگی همواره بر تارک میهن اسلامی، درخشان و پر نور خواهد ماند.
    رئیس بیمارستان میلاد شهریار در ادامه ضمن تشریح فعالیت های این مرکز در یکسال گذشته و دستاوردهای آن از کارکنان مرکز و جانبازان بستری تقدیر نمودند و ایام مبارک شعبان و عید نوروز را پیشاپیش تبریک گفتند.
    در ادامه این مراسم جشن تولد جانبازان متولدین اسفند ماه برگزار گردید.