پیام تبریک ریاست بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در پیامی فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را تبریک گفتند.

ایشان در این پیام عنوان کردند: فرارسیدن ماه رمضان، فرصت و نعمتی عظیم از طرف خداوند متعال می باشد تا فارغ از تمامی ظواهر زندگی دنیوی، خالصانه و عاشقانه به بندگی ذات مقدس هستی بخش بیندیشیم و زمینه ساز بهره مندی از دیگر مواهب الهی می باشد.

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، از خداوند متعال مسئلت دارم تا این ماه پر برکت علاوه بر اینکه فرصت خوبی برای تزکیه نفس و خود سازی است، برای همه ما درس استقامت و پایمردی در برابر مشکلات، تعهد به ارزش‌ها و اصول، همدلی و همکاری با دیگران را نیز باشد. امید دارم در سایه توجهات باری تعالی و عنایات حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در سالی که پیش روی داریم بیمارستان میلاد در راستای تحقق آرمان های انقلاب و رفاه ایثارگران فصل نوینی از موفقیت را رقم بزند و شاهد نقش آفرینی بیش از پیش در توسعه و رونق علمی، اقتصادی و معنوی ایران عزیزمان باشیم.