• حضور سرپرست توسعه مدیریت و منابع شرکت متد در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای دکتر علیرضا آموزنده سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع شرکت متد ضمن حضور در بیمارستان میلاد شهریار با ریاست این مرکز آقای دکتر درکی دیدار و گفتگو کردند.

آقای دکتر آموزنده در این دیدار گفتند: تاکید داریم که مراکز درمانی شرکت متد در حوزه سلامت به رضایت مندی گیرندگان خدمت و جامعه هدف بعنوان یک اصل مهم توجه نمایند و رضایت ارباب رجوع نیز مورد بررسی قرار گرفته و در جهت ارتقاء مولفه رضایت کارکنان و ارباب رجوع باید تلاش مضاعف شود.

دکتر درکی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در این دیدار بیان داشتند: با همراهی و همت همکاران در شرکت متد و پرسنل بیمارستان میلاد می توان با برنامه ریزی های دقیق مشکلات بیمارستان را در اولویت قرار داد و آنها را بر طرف کرد و تلاش می شود مسائل این بیمارستان بررسی و پیگیری گردد.