• حضور مسئولین شهرستان ملارد در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، مسئولین شهرستان ملارد با حضور در بیمارستان میلاد شهریار با جانبازان و بیماران اعصاب و روان بستری در این مرکز دیدار نمودند.

در این دیدار فرماندهان سپاه پاسداران ملارد، دادستان عمومی و انقلاب، رئیس بنیاد شهید و فرماندهی انتظامی این شهرستان با جانبازان دیدار و گفتگو نموده و یاد و خاطره شهدا و ایثارگران را زنده نگه داشتند.

دکتر درکی رئیس بیمارستان میلاد شهریار ضمن خوشامدگویی به مهمانان و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، عنوان کردند: دیدار با جانبازان و ایثارگران، تجدید روحیه برای مسئولین در خدمت به مردم است.

وی افزودند: امیدواریم توفیق خدمت به خانوادهای شهدا و ایثار گران را به معنای واقعی داشته باشیم. کشور مرهون از خودگذشتگی جانبازان و ایثارگران بوده و می بایست درخور این عزیزان از آنها قدردانی کرد.