تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه و روز جانباز توسط ریاست بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای دکتر درکی رئیس بیمارستان میلاد شهریار با ارسال پیامی فرارسیدن ماه شعبان و به ویژه ولادت با سعادت حضرت ابالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز را خدمت ایثارگران و عاشقان آن حضرت تبریک گفتند.

ایشان در این پیام عنوان کردند:

شعبان المعظم ماهی بسیار شریف و منسوب به پیامبر رحمت و مهربانی، حضرت محمد مصطفی صل الله علیه و آله وسلم می‌ باشد. ماه مغفرت، عبادت و بندگی است . سوم شعبان المعظم؛ سالروز ولادت حضرت امام حسین علیه السلام و روز پاسدار، روز تحقق پاسداری از اسلام حقیقی و مکتب ارزشی آن است، روزی که دفاع از اهداف و ارزش‌های متعالی اسلامی در آن تبلور یافت. چهارم شعبان ؛ سالروز ولادت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز، حقیقی‌ ترین نماد از فداکاری، ایثارگری و مجاهدت در راه اسلام و فرصتی برای یادآوری از خود گذشتگی‌ های جانبازانِ صبوری است که در مکتب بزرگ جانباز دشت کربلا، درس ایثار و وفاداری آموختند. پنجم شعبان؛ سالروز ولادت حضرت امام سجاد علیه السلام، یادآور نخستین کاروان دار روایت گر و تبیین‌ کننده نهضت عاشورایی؛ اینجانب این اعیاد فرخنده و خجسته را به پیشگاه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تمامی مسلمانان و شیعیان جهان و خانواده زحمتکش و مومن ایثارگران و شهدا و جانبازان تبریک عرض می نمایم.