• شهریار ، میدان بسیج ، خیابان بابابزرگی
  • 021-65271660-3
  • info@milad-hospital.ir
  • رژیم کم چرب و کم نمک

    رژیم کم چرب و کم نمک

    1. مصرف نمک خود را هنگـام پخـت و سـر سفره غذا کاهش دهید.
    2. از مصرف غذاهای شور مانند موارد زیر پرهیز کنید : ادویه های نمـک دار، سـس، رب گوجه فرنگی، خیارشور، پفـک، انـواع شـور، برنجک، خردل، زیتون پرورده، گوشت هـای کنسـرو شـده، سوسـیس، کالبـاس، عصـاره آماده گوشت ، آجیل، سس های تهیه شده بـا آب گوشت، ماهی کنسرو شـده (تـن مـاهی )، چیپس ذرت یا سیب زمینی، ذرت بو داده (که در تهیه آن نمک اسـتفاده شـده اسـت ، ) پنیـر (مصرف پنیر کم نمک که شـوری آن از بـین رفتـه باشـد مـانعی نـدارد) و انـواع غـذاهای کنسرو شده.
    3. به جای نمک ، از سـبزیجات معطـر، لیمـو، سرکه، سیر، پیاز، آ ویشن برای بهبـود طعـ م غذاهای کم نمک استفاده کنید.
    4. نانهای کم نمک و سبوس دار را جایگزین نانهای معمولی کنید.
    5. از مصرف غذاهای سرخ کرده بپرهیزید و برای پخت غذاها ، از روش های آب پز یا بخارپز کردن استفاده کنید .
    6. روزانه از منابع فیبر که شامل سبزیجات و میوه های تازه می باشند استفاده کنید.
    • مواد غذایی  غیر مجاز :

      گوشت گاو و گوشت گوساله با چربی ، مرغ همراه با پوست ، مرغ و ماهی سرخ شده ، سوسیس ، کالباس ، همبرگر ، دل و قلوه ، جگر ، زبان ، کله پاچه ، شیر و ماست و پنیر پرچرب و محلی ، سرشیر ، پنیر خامه ای یا خامه ، سبزیجات سرخ شده ، روغن جامد ، کره ، انواع شیرینی جاتی که با کره ، روغن تهیه می شوند .

    ارسال یک پاسخ ←

ارسال یک پاسخ

لغو پاسخ

عکسها