مصرف نمک خود را هنگـام پخـت و سـر سفره غذا کاهش دهید.
از مصرف غذاهای شور مانند موارد زیر پرهیز کنید : ادویه
های نمـک دار، سـس، رب گوجه فرنگی، خیارشور، پفـک، انـواع شـور، برنجک، خردل،
زیتون پرورده، گوشت هـای کنسـرو شـده، سوسـیس، کالبـاس، عصـاره آماده گوشت ، آجیل،
سس های تهیه شده بـا آب گوشت، ماهی کنسرو شـده (تـن مـاهی )،
چیپس ذرت یا سیب زمینی، ذرت بو داده (که در تهیه آن نمک اسـتفاده شـده اسـت ، )
پنیـر (مصرف پنیر کم نمک که شـوری آن
از بـین رفتـه باشـد مـانعی نـدارد) و انـواع غـذاهای کنسرو شده.
به جای نمک ، از سـبزیجات معطـر، لیمـو، سرکه، سیر،
پیاز، آ ویشن برای بهبـود طعـ م غذاهای کم نمک استفاده کنید.
نانهای کم نمک و سبوس دار را جایگزین نانهای معمولی کنید.
از مصرف غذاهای سرخ کرده بپرهیزید و برای
پخت غذاها ، از روش های آب پز یا بخارپز کردن استفاده کنید .
روزانه از منابع فیبر که شامل سبزیجات و میوه های تازه
می باشند استفاده کنید.
مواد غذایی غیر مجاز :
گوشت گاو و گوشت گوساله با چربی ، مرغ همراه با
پوست ، مرغ و ماهی سرخ شده ، سوسیس ، کالباس ، همبرگر ، دل و قلوه ، جگر ، زبان ،
کله پاچه ، شیر و ماست و پنیر پرچرب و محلی ، سرشیر ، پنیر خامه ای یا خامه ،
سبزیجات سرخ شده ، روغن جامد ، کره ، انواع شیرینی جاتی که با کره ، روغن تهیه می
شوند .