• دیدار کارکنان طیف سایپا از بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، جمعی از کارکنان شرکت طیف سایپا از بیماران و جانبازان بستری در بیمارستان میلاد، دیدار و عیادت به عمل آوردند و یاد و خاطره شهدا و انقلاب اسلامی را زنده کردند. در راستای افزایش روحیه ایثار و ازخودگذشتگی شهدا و آنچه که همه ما در صحنه عملیاتی باید به آن بپردازیم، این است که همه برای استقلال و آبادانی کشورمان کمک کنیم. لذا همه در هر زمینه و فعالیتی بایستی گذشته گرانبار خود، که با این عزیزانی که از جان خود گذشتند، گره خورده است را حفظ نماییم. در برابر این بزرگواران، سخن گفتن سخت است، انسان هایی که داغ جوانی خود و پرپر شدن همرزمان خود را برای سربلندی نظام و توسعه کشور دیدند و همچنان نیز برای اعتلای کشور تلاش می کردند.

دکتر آقایی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در این زمینه عرضه داشتند: انجام این بازدیدها و یادآوری مربوط به ایثارگران بسیار خوب است اما آنچه که باید در صحنه عملیاتی نیز به آن توجه کنیم این است که همه برای استقلال و آبادانی کشور کمک کنیم. لذا باید درجهت ارتقای علم و دانش فعالیت کنیم تا باعث سربلندی و توسعه کشورمان  و اعتلای نظام اسلامی شویم.