• تبریک فرارسیدن روز ارتش توسط ریاست بیمارستان

آقای جعفر سالاری طی پیامی فرارسیدن ۲۹ فروردین و روز ارتش جمهوری اسلامی شهریار را تبریک گفتند. ایشان در این پیام عنوان کردند: امروز ارتش از نظر آمادگی در اوج قرار دارد و روز به‌ روز ارتقا پیدا می‌کند. ارتش همواره در کنار مردم بوده و در به ثمر رسیدن و تثبیت انقلاب و مبارزه با تجزیه طلبان و همچنین در هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن در بلایای طبیعی و کمک به مردم و در افزایش توان دفاعی کارهای بزرگی انجام داده است و امروز هیچ وابستگی به جایی ندارد و با توان علمی و تحقیقاتی خود به بالاترین توان رسیده است.

امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران از قدرتمندترین ارتش های جهان است که این اقتدار و توانمندی بالا موجب قوت قلب برای دوستان و رعب و وحشت برای دشمنان است. ارتشیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دفاع از نظام با فداکاری و رشادت، امنیت ملت را حفظ و جان خود را فدای انقلاب کردند همچنین سلامت خود را به خطر انداخته و شهیدان و جانبازان بی شماری تقدیم انقلاب شد. در پایان بنده روز ارتش را به همکاران عزیز و ایثارگران این مرز و بوم که افتخار خدمت در ارتش سربلند و غرور آفرین جمهوری اسلامی را دارند صمیمانه تبریک عرض میکنم.