دیدار ریاست بیمارستان میلاد شهریار با مدیرعامل شرکت تلیسه

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، عصر شنبه ۱۸ اردیبهشت آقای جعفر سالاری طی نشستی با آقای دکتر حمیدرضا اسماعیلی مدیر عامل شرکت دامداری تلیسه نمونه شهریار وابسته به معاونت کشاورزی بنیاد مستضعفان دیدار نمود. آقای جعفر سالاری در این جلسه هم اندیشی، از امضای تفاهم نامه همکاری مشترک بیمارستان با شرکت تلیسه در خصوص اجرای تفاهم نامه همکاری بین این دو مرکز خبر داد. ایشان افزودند: این جلسه با هدف ارتقاء همکاری های مشترک در زمینه افزایش خدمات درمانی تشکیل گردید و مقرر شد بتوان با همکاری های مشترک خدمات در خصوص تسهیلات جهت کارکنان و همچنین اعطای خدمات درمانی صورت پذیرد.رئیس بیمارستان میلاد شهریار ادامه داد: توانمندسازی کارکنان بسیار حائز اهمیت است و ترویج خدمت سالم و کاهش بار ناشی از عوامل منفی می تواند نقش مهمی در سلامت جامعه، بخصوص جامعه درمانی داشته باشد.هدف از تشکیل این جلسه ایجاد تفاهم نامه ای فی ما بین این دو مرکز در جهت گسترش همکاری های بینابین بود.این جلسه در راستای بهبود شرایط خدمات درمانی، بیمارستانی با همکاری شرکت تلیسه تشکیل شد.