• حضور خیرین بر بالین جانبازان اعصاب و روان بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای سیدرضا ابولقاسمی رئیس انجمن شمیرانات، آقای رسول رسولی و حجت الاسلام والمسلمین فال اسیری عضو مجمع خیرین شمیرانات و با جانبازان بستری در بیمارستان میلاد شهریار دیدار کردند.

آقای جعفر سالاری رئیس بیمارستان میلاد شهریار ضمن اشاره به ارزش های نمادین جانبازان و سرافرازان کشور با اشاره به فعالیت وجایگاه خاص خیرین، فعالیت دراین کارگروه را جزء باقیات وصالحات برشمردند و افزودند: وجود خیرین، پیشکسوتان و یاوران فرهنگ ایثارگری در یاری رساندن به مجموعه های نگهداری از ایثارگران دفاع مقدس را فرصتی جهت احیای ارزش ها و کرامت انسانی می دانیم. وجود جامعه خیرین خدمات درمانی از افتخارات بیمارستان میلاد است.

ایشان در ادامه افزودند: خیرین بعنوان انسانهای الگویی هستند که در جامعه فرهنگ نیک اندیشی، فداکاری و ایثار را گسترش می دهند. تعداد خیرین در هر جامعه بیان گر فرهنگ آن جامعه است چرا که با از خود گذشتگی برای رفع کمبود های جامعه تلاش می کنند.

در پایان نیز با تقدیر از آقایان رسولی، ابولقاسمی و فال اسیری به ایشان لوح تقدیر و عضویت انجمن خیرین بیمارستان میلاد شهریار اعطا گردید.