• کلاس آموزش نامه نگاری اداری در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، کلاس آموزشی نحوه نامه نگاری اداری توسط رئیس بیمارستان میلاد شهریار آقای جعفر سالاری ویژه کارکنان این مرکز برگزار گردید.

با هدف تبیین خط مشی و برنامه های آتی بیمارستان، کلاس آموزش نامه نگاری اداری با حضور مدیران و مسئولان واحدهای بیمارستان میلاد شهریار در محل سالن آمفی تئاتر این مرکز برگزار شد. در این نشست اقای سالاری ضمن تقدیر و تشکر از کلیه کارکنان و مسئولان بیمارستان، از همگان خواست تا همچنان با توکل به خداوند متعال و عزمی راسخ و اراده ای استوار، در جهت پیشبرد اهداف کلان بیمارستان تلاش داشته باشند.

آقای سالاری، خواستار مشارکت کلیه کارکنان از طریق نظام پیشنهادات در بالابردن ضریب بهینه سازی سیستم تصمیم گیری با افزایش آگاهی آنان در کلاس های آموزشی شدند و افزودند: مسلماً حضور شما عزیزان در این کلاس ها، در افزایش کیفیت خدمات بیمارستان تاثیر خواهد داشت.

ایشان همچنین ضرورت آموزش را برای کارکنان و خدمت دهندگان متذکر و خواستار شرکت پرسنل در کلاس های آموزشی شدند. در ادامه این کلاس آموزشی، آقای جعفر سالاری آموزش نحوه نگارش و نامه نگاری اداری را ارائه کردند.