بازدید نوروزی از بخش های مختلف و جانبازان بیمارستان میلاد شهریار در روز اول فروردین ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار با حضور در جمع ایثارگران و جانبازان بستری در این مرکز گفتند: خدمت به خانواده معظم جانبازان و ایثارگران و تکریم ایشان مقبول رضای خداوند و موجب خشنودی شهداست.

در این بازدید که در حضور پرسنل بیمارستان میلاد شهریار صورت پذیرفت، رئیس بیمارستان ضمن تقدیر و تشکر از این عزیزان، آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برای ایشان نمودند و فرا رسیدن سال جدید شمسی را خدمت پرسنل و جانبازان بستری در این مرکز تبریک گفتند.

آقای رضا آئینی بر ضرورت آمادگی همه جانبه در ایام نوروز تأکید و تصریح کردند: همکاران ما در حوزه سلامت در تمام طول سال از سلامت مردم و جانبازان و ایثارگران عزیز محافظت می کنند و ما تلاش می کنیم در این ایام هم خدمات لازم برای ارائه بهتر بهداشت سلامت فراهم باشد و خللی در خدمت رسانی بروز نکند تا نوروزی خاطره انگیز برای مراجعین و بیماران بستری در این مرکز به یادگار بماند.