پیام تبریک روز آزمایشگاه توسط ریاست بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در پیامی ضمن تبریک روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی، از تلاش‌ها و خدمات ایثارگران علوم آزمایشگاهی قدردانی کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

فرا رسیدن سی ام فروردین ماه، روز بزرگداشت حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی را به تمامی اعضای خانواده بزرگ علوم پزشکی بالاخص همکاران دلسوز آزمایشگاه‌ که به ویژه در بحران همه گیری کرونا، در خط مقدم نبرد با این ویروس، ایثار و فداکاری می‌کنند تبریک عرض می‌نمایم.

عزیزانی که با تلاش‌های شبانه روزی خود در مسیر پیشگیری، کنترل و درمان بیماران، حماسه آفریدند و نام نیکشان را به عنوان جلودار خط نبرد با دشمن سلامتی انسان جاودان ساختند.

ضمن تبریک مجدد به همه همکاران معزز ازمایشگاهی امیدوارم همواره در جهت نیل به هدف نهایی این مجموعه که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه بویژه ایثارگران عزیز است بیش از پیش موفق و پیروز باشید.