• مراسم یلدای جانبازان در بیمارستان میلاد شهریار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، ویژه برنامه یلدای جانبازان در بیمارستان میلاد شهریار با حضور جانبازان و بیماران بستری در این مرکز برگزار گردید.

آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار در ای مراسم اذعان کردند: بلندترین شب سال که با نام شب یلدا در میان ایرانیان شناخته می‌شود از دیرباز بهانه ‌ای برای برگزاری دورهمی ‌های جمعی و خانوادگی است. در این راستا بیمارستان میلاد نیز با رویکرد ایثار محور نگاه ویژه‌ ای به مراسم یلدا و پاسداشت آن دارد.

ایشان اظهار کردند: ایثارگران و خانواده آنان با فداکاری و جانفشانی هایی که در طول زمان انجام داده اندرا نباید فراموش کنیم و امیدوارم به یاری خدا توفیق داشته باشیم که بتوانیم با انجام این مراسمات کمال سپاسگزاری از این عزیزان را به جا آوریم.

لازم به ذکر است در این مراسم برنامه های فرهنگی و پذیرایی از جانبازان و پرسنل این مرکز صورت پذیرفت.