تجلیل از مددکاران اجتماعی بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ، به مناسبت روز مددکاری اجتماعی رئیس بیمارستان میلاد شهریار از مددکاران این مرکز در راستای خدمت به جامعه ایثارگران تجلیل کردند.

آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت روز مددکار ضمن تبریک به مناسبت ولادت با سعادت امیر مؤمنان حضرت علی علیه السلام و گرامیداشت روز ملی مددکاری اجتماعی، یکی از مهمترین رسالت‌های مددکاران اجتماعی را ترمیم روابط میان مددجویان به ویژه ایثارگران دانستند و افزودند: این مهم مستلزم بهره گیری از راهکارهای جدید و خلاقانه در حیطه اجتماعی است. بنده با تبریک به مناسبت ولادت با سعادت امیر مؤمنان حضرت علی علیه السلام و همچنین گرامیداشت روز ملی مددکاری اجتماعی، سلامتی و توفیق روزافزون شما یاوران نظام سلامت را در یاری رسانی و توانمندسازی گروه‌های هدف، بویژه ایثارگران عزیز، از درگاه ایزد پاک خواستارم.