• تبریک ریاست بیمارستان میلاد شهریار به جانبازان بستری در این مرکز بمناسبت روز جانباز

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آقای رضا آئینی رئیس مرکز با حضور در بخش های بستری جانبازان بیمارستان میلاد شهریار روز جانباز و پاسدار را خدمت این عزیزان تبریک گفتند.

ایشان با تبریک فرارسیدن ولادت با سعادت امام حسین علیه السلام، حضرت عباس علیه السلام و امام سجاد علیه السلام درحضور جانبازان بستری در بیمارستان میلاد شهریار گفتند: قدردان زحمات همه کسانی هستیم که با جان و دل در مسیر اعتلای انقلاب قدم برداشتند. در زمان جنگ اسلحه به یک معنا بود و الان جنگ دشمن و نحوه مبارزه با آن معنای دیگری پیدا کرده است. امروز کار دشمن، تحریف، انگاره سازی، ایجاد بر ساخت ذهنی، جنگ شناختی و جنگ اقتصادی است.

رئیس بیمارستان میلاد شهریار در پایان خاطر نشان کردند: همان‌طور که حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام در تمام زمینه‌ ها قهرمان هستند، جانبازان هم در عرصه‌ های مختلف زندگی قهرمان هستند. شهدا یک بار به شهادت رسیدند اما جانبازان هر روز سختی‌ هایی را متحمل می‌شوند که مانند شهادت است.