• حضور روحانیون حوزه علمیه شهریار در بیمارستان میلاد این شهر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، با فرارسیدن روز جانباز و اعیاد مبارک شعبانیه، جمعی از روحانیون حوزه علمیه شهریار با حضور در بیمارستان میلاد شهریار با جانبازان بستری در این مرکز دیدار کردند.

در این دیدار آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار ضمن گرامی داشت این روز و خیر مقدم به مهمانان گفتند: جانبازان عزیز یادگاران دفاع مقدس هستند که جنگ را تجربه کردند و از سختی های آن متاثر شدند ولی با این همه سختی، فرصت حضور در این رویداد، همچون مدال افتخاری است که بر گردن این عزیزان آویخته شده است.

ایشان با بیان اینکه بیمارستان میلاد باید ارزش های انقلاب اسلامی در آن حفظ، افزودند: در تعامل با نسل حاضر و نسل بعد، باید بتوانیم پیام و ارزش های انقلاب اسلامی را منتقل کنیم. نظام ما جمهوری اسلامی است و جمهوری نیاز به حضور مردم دارد. جانبازان به عنوان افرادی که یک مسیر ارزشمند را طی کرده اند در ارتباط با هرکسی باید این حس را انتقال دهند که این مسیر ارزشمند قابل دفاع است و نسل حاضر تحت تاثیر این جریان فکری، در مسیر انقلاب اسلامی حرکت می کند.