• حضور مدیران ارشد گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) در بیمارستان میلاد شهریار

همزمان با فرارسیدن ولادت با سعادت امام حسین علیه السلام، حضرت ابالفضل علیه السلام و امام زین العابدین علیه السلام و به ویژه روز جانباز، مدیران ارشد فرودگاه امام خمینی (ره) با حضور در بیمارستان میلاد شهریار از جانبازان بستری در این مرکز عیادت کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، در این دیدار صمیمانه آقای رضا آئینی ضمن خیر مقدم به مهمانان با تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه و روز جانباز، اظهار داشتند: قدردان رشادت و شجاعت های جانبازان و یادگاران دوران دفاع مقدس هستیم. رشادت هایی که جانبازان در جهت آرمان‌ های انقلاب اسلامی کردند، به ثمر نشسته است. تناسب شعارهای انقلاب اسلامی با فطرت انسان ها در سراسر عالم زمینه را فراهم کرده است تا پیام انقلاب اسلامی هر کجا و در هر شرایطی بتواند تحول آفرین و منشاء آثار و خدمات بزرگی باشد.