• دیدار فرماندهان سپاه پاسداران با جانبازان بستری بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، با فرارسیدن ولادن امام حسین علیه السلام و حضرت عباس علیه السلام و روز جانباز و پاسدار فرماندهان قرارگاه پشتیبانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهر اندیشه با حضور در بیمارستان میلاد شهریار با جانبازان و ایثارگران در این مرکز دیدار نموده و از آنان تجلیل کردند.

آقای رضا آئینی رئیس بیمارستان میلاد شهریار ضمن تبریک ولادت با سعادت امام حسین علیه السلام و حضرت عباس علیه السلام و روز جانباز بیان کردند: جهاد و ایثار در راه خدا و جانبازی در این مسیر جایگاه بسیار والایی است و جانبازان و ایثارگران عزیز، اعتقاد و آنچه را که در دل دارید در عمل هم به همه اثبات نمودند. ایشان افزودند: ما کمال تشکر و قدردانی را از پاسداران و جانبازان محترم داریم چرا که به وظیفه خود جامه عمل پوشیدید و وظیفه خود را در عمل به بهترین شکل ممکن انجام دادید.

لازم به ذکر است پاسداران انقلاب اسلامی ضمن گرامی داشت ایام مبارک شعبانیه با اهدای هدایا از جانبازان بستری در بیمارستان میلاد شهریار تجلیل نمودند.