پیام تبریک رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

دکتر عبدالرضا درکی رئیس بیمارستان میلاد شهریار به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر پیامی صادر کردند. بسم‌الله الرحمن الرحیم ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکرخدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که با روزه‌ داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود. عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند. حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است. اینجانب، باآرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک عید بزرگ و سعید فطر به پیشگاه حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، رهبر معظم انقلاب اسلامی و همه هموطنان بخصوص متولیان سلامت تبریک عرض نموده و از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.