• جشن روز پرستار در بیمارستان میلاد شهریار

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، در تاریخ ۲۷ آبان ۱۴۰۲ به مناسبت سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب سلام الله علیه و روز پرستار جشنی در این بیمارستان برگزار گردید.

این مراسم باحضور آقای دکتر حق وردی نماینده مردم شریف شهریار، ملارد و قدس در مجلس شورای اسلامی، جانبازان بستری در این مرکز و کارکنان و پرستاران بیمارستان برگزار شد.

دکتر حق وردی ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب سلام الله علیه و روز پرستار عنوان داشتند: خدمت به ایثارگران، خدمت به وطن است زیرا این عزیزان جان خود را فدای کشور عزیزمان نموده اند؛ لذا اینجانب به نوبه خود از ریاست و کارکنان بیمارستان میلاد شهریار تشکر و قدردانی نموده و امیدوارم زیر سایه حق تعالی موفق و موید باشید.

خانم دکتر متوسلیان معاون درمان، آقای مرادی مدیریت و آقای باقری مترون بیمارستان میلاد شهریار نیز در ادامه این مراسم باتبریک این روز ضمن خسته نباشید و تشکر، برای کلیه پرستاران و کارکنان شاغل در مرکز آرزوی موفقیت و سرافرازی نمودند.

لازم به ذکر است در ادامه این مراسم از پرستاران نمونه تقدیر به عمل آمد و هدایایی نیز به کلیه پرستاران شاغل در مرکز اهدا گردید.