دیدار کارکنان بهزیستی شهریار از بیمارستان میلاد این شهر

به گزارش روابط عمومی بیمارستان به نقل از بهزیستی استان تهران، ناصر نیک افشار رئیس اداره بهزیستی شهرستان شهریار بهمراه لادن ناطقی مسئول امورفرهنگی بهزیستی استان تهران، لیلی بازرگان کارشناس حوزه فرهنگی و  مسئولین اداره بهزیستی شهریار، در بیمارستان جانبازان اعصاب و روان میلاد شهریار با اهداء شیرینی حضور پیدا کردند و ضمن بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان از جانبازان و بیماران ایثارگر بستری در این بیمارستان عیادت کردند.

ناصرنیک افشار رئیس اداره بهزیستی شهریار بر ضرورت اجرای برنامه های فرهنگی با هدف کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقاء سطح بصیرت جامعه و با اشاره به شأن و جایگاه ایثارگران جنگ تحمیلی و ضرورت اشاعه فرهنگ تکریم این عزیزان و ترویج روحیه ایثار و مقاومت در جامعه تاکید کرد و از نزدیک با این عزیزان دیدار و گفتگو نمود.

وی افزود: جانبازان قهرمان واقعی و همیشگی این مرز و بوم و سند زنده حقانیت انقلاب اسلامی در هشت سال دفاع مقدس هستند و باید همواره فداکاری ها و ایثارگریهای این بزرگواران الگوی خدمت به مردم باشد.

لادن ناطقی مسئول امورفرهنگی بهزیستی استان تهران نیز جانبازان را قهرمانان ملی کشور عنوان داشت و گفت: این عزیزان انسان های ایثارگر و جان برکفی هستند که طی سالهای دفاع مقدس و تجاوز دشمن، در خطوط مقدم جبهه قهرمانانه سینه خود را برابر گلوله های دشمن سپر کردند و در راه حفظ کیان اسلام و انقلاب جان، جسم و سلامت خود را تقدیم کردند.